Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Detingut per un presumpte abús sexual al Complex esportiu Doctor Robert

La Policia Local del Vendrell va detenir divendres passat un home per un presumpte delicte d’abús sexual comès contra un altre home amb una discapacitat psíquica a les instal·lacions esportives del carrer Doctor Robert. Segons ha publicat el Diari de Tarragona, el personal del centre va rebre l’avís de la pròpia víctima que va explicar que un home li havia practicat tocaments a les dutxes.

Davant la denúncia de la víctima, un home major d’edat amb una discapacitat psíquica,  el personal que treballa a les instal·lacions esportives municipals del Dr Robert van trucar immediatament a la Policia Local que va acudir a la zona en pocs minuts. Eren quarts de set de la tarda i el presumpte agressor encara no havia marxat. Fins a l’equipament s’hi van desplaçar agents de la unitat de suport policial, el nou equip d’intervenció del cos local. La víctima va explicar que mentre estava a les dutxes l’home se li havia acostat i després de dirigir-li unes paraules va començar a realitzar-li tocaments. Malgrat que li va demanar que parés, el presumpte agressor hauria continuat amb els tocaments. Després d’escoltar els testimonis de diversos usuaris de la instal·lació esportiva i de la mateixa víctima, la policia local va arrestar l’individu per un presumpte delicte d’abusos sexuals i va ser posat a disposició dels Mossos d’Esquadra. D’altra banda es va traslladar la víctima a l’hospital del Vendrell per valorar el seu estat de salut.

L’home detingut és un usuari esporàdic de l’equipament esportiu que resideix fora del Vendrell i que, segons els Mossos d’Esquadra, no té antecedents ni consten denúncies per fets similars a la instal·lació.