Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Detingudes tres persones per transportar un miler de plantes de marihuana a l’AP-2 a la Bisbal

La Guàrdia Civil ha intervingut un miler de plantes de marihuana que eren transportades a l’interior d’un cotxe. Els agents han detectat un vehicle sospitós de matrícula francesa mentre realitzaven un control a la sortida de l’AP-2 a la Bisbal i han identificat els seus ocupants per registrar el contingut del cotxe davant la seva actitud nerviosa.

Els agents trobaven al maleter una gran quantitat de caixes de cartró tancades i un cop obertes han comprovat que transportaven un total de 1.123 plantes de marihuana, procedint tot seguit a la seva confiscació i a la detenció dels tres ocupants del vehicle, sent traslladats a les dependències de la Guàrdia Civil del Vendrell i posteriorment al Jutjat d’Instrucció número 6.

Un cop realitzat el peritatge s’ha determinat que les plantes intervingudes haurien donat un benefici econòmic en la seva edat adulta d’aproximadament mig milió d’euros en plantacions a l’exterior i de 800.000 euros en plantacions “indoor”, valors que s’haurien vist incrementats si els destins finals haguessin sigut altres països europeus.