Inici Portada Desmantellen un grup criminal dedicat al cultiu i distribució de marihuana

Desmantellen un grup criminal dedicat al cultiu i distribució de marihuana

64

Un operatiu conjunt de la Guàrdia Civil i la Policia Local del Vendrell ha desmantellat un grup criminal dedicat al cultiu i distribució de marihuana al Vendrell. Tenien la plantació a l’interior d’una nau industrial a la carretera de Barcelona. La investigació va començar a finals d’estiu, quan ciutadans van alertar de la forta olor a marihuana a una zona del polígon, que fins i tot molestava usuaris i treballadors d’un centrè mèdic proper.
Durant la tarda de dilluns els investigadors van detectar moviments inusuals en dos dels investigats. Van adonar-se que preparaven l’equipatge per abandonar el país, fet que va precipitar l’actuació per evitar la fugida. Finalment, aquest dimarts han tingut l’autorització judicial per entrar a la planta, on han trobat més de 1.200 de plantes de marihuana, 70 quilos de cabdells i 60 quilos de picada de la mateixa substància; a més d’estris per al cultiu, manipulació, envasat i venda de la droga. La nau industrial fins i tot tenia un montacàrregues pel qual s’accedia directament en cotxe al pis superior, on hi havia la plantació. A banda, havien manipulat la instal·lació elèctrica.Amb l’autorització judical, l’operatiu conjunt ha registrat a
Han detingut dos homes per delictes d’integració en grup criminal, tràfic de drogues i frau elèctric.
D’altra banda, la policia local demana que si algú té informació o indicis d’un delicte ho traslladin als cossos de seguretat i no les xarxes socials, que poden posar en risc investigacions policials.