Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Desmantellat a Coma-ruga un laboratori il·legal de gominoles de cànnabis

En el marc de l'operació Jesis, la Guàrdia Civil ha desarticulat a Coma-ruga un laboratori dedicat a la fabricació de gominoles amb una alta concentració de THC, que és la substància activa del cànnabis. 
Gràcies a la denúncia del familiar d'un consumidor a qui havien creat addicció, la Guàrdia Civil va localitzar el xalet amb el laboratori des d'on s'elaboraven i es distribuïen les llaminadures de marihuana.  Els agents hi van trobar 74 plantes de marihuana en ple desenvolupament, gairebé 12 kg de marihuana preparada per al seu processament, 247 llaminadures preparades per a la venda, maquinària especial per a plantes cannàbiques i per al seu cultiu, bolets al·lucinògens.
La Guàrdia Civil afegeix en un comunicat que amb aquesta actuació s'ha evitat un greu risc per als consumidors de les gominoles, que desconeixien exactament què contenien, per manca d'etiqueta de composició, tot i ser conscients que aquestes
podien contenir substàncies estupefaents i per tant podien ser addictives i perjudicials, a això afegeix que es poden fer passar per gominoles reals ja que és pràcticament impossible distingir-les d'una d'autèntica, però sobre les quals se'n desconeixen els efectes després d'ingerir-les.
Arran de l'òperació s'ha detingut un home acusat d'un delicte contra la salut pública, que ha passat a disposició del Jutjat d'Instrucció núm. 3 del Vendrell. També s'està investigant la seva parella.