Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Derrotes amb el cap ben alt de CE Vendrell i CFS Vendrell a domicili

En futbol, el CE Vendrell ha perdut aquest dissabte per 2-0 al camp de l’Atlètic Valls. Els jugadors de Jordi Bernal, tot i estar minvats per les baixes i visitar un dels principals favorits a l’ascens, van plantar cara i de fet van aconseguir mantenir l’empat a 0 fins al descans. A la represa, però, dos gols consecutius d’Arnau Gil van acabar amb la resistència roig-i-negra. Ara, la pròxima cita serà dissabte a les 18 hores al Josep Bové contra el CF l’Arboç.

Pel que fa al CFS Vendrell, derrota per 6-3 a la pista del CFS El Morell. Els jugadors de Miquel Malo es van veure superats en un inici demolidor dels locals, que es van avançar per 4-0 en deu minuts gràcies als gols de Jordi Quintana i Genís Bellver i un doblet de Jonatan Vivas. Un gol de Mikel Quesada poc abans del descans, però, va donar ales als de Miki.

De fet, a la represa una altra diana de Quesada i una altra d’Adrià Sánchez van fer somiar als vendrellencs tot i les baixes. Ja al tram final, però, els pitxitxis de la categoria, Bellver i Vivas, tornarien a aparèixer per sentenciar definitivament el matx. Ara, la competició s’atura aquest cap de setmana i per tant la pròxima cita serà el diumenge 9 de maig a les 12 hores a Coma-ruga contra el CFS Mediterrani B.