Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Debat per les modificacions de crèdit al ple extraordinari d’aquest divendres

L’Ajuntament del Vendrell ha celebrat dos plens aquest divendres al matí. Tots dos extraordinaris i un d’ells per la via d’urgència. El que ha generat més debat han estat els punts sobre modificacions de crèdit.

A la primera sessió, de caràcter urgent, s’ha arribat als acord següents:

Amb 16 vots a favor (Govern -PSC i PP-, Som poble-ERC i En Comú Podem) i 4 abstencions (Vox, Primer El Vendrell i Fem Vendrell), s’ha aprovat de forma inicial el Pla de prevenció d’incendis forestals del Vendrell.

Amb 18 vots a favor (Govern -PSC i PP-, Som poble-ERC, Primer el Vendrell, En Comú Podem i Fem Vendrell) i 2 abstencions (Vox), s’ha aprovat manifestar la voluntat de seguir desenvolupant el Pla Educatiu d’Entorn mitjançant el conveni de col·laboració entre l’administració de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament del Vendrell.

Tot seguit, a la segona sessió, s’ha donat compte del decret que estableix el règim de dedicacions i assistències dels regidors i regidores; de la constitució dels grups municipals; del decret que confereix les delegacions genèriques als regidors del grup municipal del PP; del decret d’integració a la Junta de Govern Local, com a vocal, del regidor Àlex Barrera del grup municipal del PP; del decret de nomenament dels membres de cadascuna de les Comissions Informatives; del decret d’esmena del nomenament dels tinents d’alcalde; del decret que delega la facultat de resoldre diferents sol·licituds i expedients al regidor de Serveis Bàsics, i

I s’ha arribat als acord següents:

Amb 11 vots a favor (Govern -PSC i PP-), 5 en contra (Som poble-ERC i Primer el Vendrell) i 4 abstencions (Vox, En Comú Podem i Fem Vendrell), s’ha aprovat l’expedient de modificació de crèdits 02P/2023 per un import total de 3.338.311,99 euros.

Amb 11 vots a favor (Govern -PSC i PP-), 7 en contra (Som poble-ERC, Primer el Vendrell, En Comú Podem i Fem Vendrell) i 2 abstencions (Vox), s’ha aprovat l’expedient de reconeixement de crèdit 2023/1 i el seu abonament per un import de 87.202,64 euros.

Amb 11 vots a favor (Govern -PSC i PP-), 3 en contra (Vox i Fem Vendrell) i 6 abstencions (Som poble-ERC, Primer el Vendrell i En Comú Podem), s’ha aprovat provisionalment la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana Municipal número 55, per regular l’ús d’estació de servei.

Amb 18 vots a favor (Govern -PSC i PP-, Som poble-ERC, Primer el Vendrell, En Comú Podem i Fem Vendrell) i 2 abstencions (Vox), s’ha aprovat provisionalment la modificació puntual del Pla Parcial Les Madrigueres, que té per objecte eliminar l’ús d’estació de servei a la clau TLM d’aquest àmbit.

Amb 11 vots a favor (Govern -PSC i PP-), 9 en contra (Som poble-ERC, Vox, Primer el Vendrell, En Comú Podem i Fem Vendrell), s’ha aprovat posar el nom de Joaquin Seijo Alzaga a les pistes d’atletisme del Vendrell.

Amb 18 vots a favor (Govern -PSC i PP-, Som poble-ERC, Primer el Vendrell, En Comú Podem i Fem Vendrell) i 2 abstencions (Vox), s’ha aprovat el conveni entre la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament del Vendrell regulador de la cessió d’ús dels espais del viver d’empreses l’Eina, dins del marc del desplegament dels serveis territorials del Penedès.

Per unanimitat, s’ha aprovat fixar com a festes locals per a l’any 2024 els dies 26 i 27 de juliol.

Amb 13 vots a favor (Govern -PSC i PP-, Primer El Vendrell i Fem Vendrell) i 7 abstencions (Som poble-ERC, Vox i En Comú Podem), s’ha aprovat la modificació del Pla Estratègic de Subvencions 2023-2025.

En les dues sessions s’ha excusat l’absència del regidor Albert Rovira (Som poble-ERC).

Vídeo acta de la sessió plenària: https://actes.elvendrell.cat/sesiones