Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters
DEBAT

Debat electoral a RTV El Vendrell

Ràdio i Televisió El Vendrell organitza pel proper 23 de maig un debat electoral en què s’hi ha convidat representants de les 13 candidatures que es presenten a les eleccions del 26 de maig al municipi. El públic podrà seguir-lo a través de la ràdio, la televisió i per internet, ja que aquest any el debat no comptarà amb la presència de públic. S’emetrà el mateix dijous 23 de maig a les 21.30h i en repetició divendres 24 a la mateixa hora.

RTV El Vendrell ha programat un debat clàssic amb els sis candidats i candidates de les formacions que ja tenen representació a l’Ajuntament: Kenneth Martínez (PSC), Eva Serramià (Junts pel Vendrell), María Luz Ramírez (Ciutadans), Marc Robert (Som Poble-ERC), Òscar Blasco (Podem) i Jero Merino (PP). A través de diferents blocs s’abordaran qüestions com l’economia i el treball, l’atenció a les persones, el territori o els serveis públics.

Dins del mateix espai, RTV El Vendrell ha convidat representants de les set candidatures que no tenen representació a l’Ajuntament perquè facin dues exposicions breus sobre els seus programes en relació als temes debatuts.

El debat electoral estarà conduït pel periodista Víctor Merencio.