Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Concert commemoratiu dels 50 anys de la coral ‘El Petit Estel’

La coral infantil ‘El Petit Estel’ va celebrar diumenge 11 de juny el seu 50è aniversari amb un concert. El programa va començar amb quatre cançons inèdites d’autors locals amb acompanyament al piano d’Albert Recasens. Els cantaires més petits , els Flautins, van interpretar “Purpurina” composada per Xavier Solé. El grup dels Timbalets van cantar “Tenim un neguit que no ho sé pas!” d’Albert Solé. Després la marxa va arribar amb el grup de Gralles amb la peça “Agafa el blues” obra d’Albert Recasens, per acabar amb la cançó “Mira’m” de Carlota Baldrís i Nati Soler, a càrrec de les Tenores.

A la segona part del concert es va estrenar la cantata “La prodigiosa aventura de la Coloma i en Nil” amb dramatúrgia de Marc Donat i música de Jordi Domènech. La Coloma, interpretada per Meritxell Solé, i en Nil, per Quim Toldrà, són dos joves prodigis  que tenen la missió de trobar un planeta habitable després que la Terra hagi deixat de ser-ho. Això els porta a viatjar per l’univers descobrint planetes amb habitants del tot insòlits, interpretats per Miriam Bartés i Nil Vinyes.

La cantata va ser interpretada per tots els grups de cantaires de la coral i un conjunt instrumental format pel mateix Jordi Domènech al piano, Anna Urpí al violí, Eva Sedó al violoncel, Mirjam Plas a la flauta travessera, Montse Margalef al clarinet i José Vicente Espinosa a la percussió.