Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Comunicat en suport a la plantilla de Saint-Gobain Sekurit

Els alcaldes i alcaldesses del Baix Penedès han emès un comunicat conjunt en solidaritat amb els treballadors i treballadores de l’empresa Saint-Gobain Sekurit afectats pels ERO i ERTO anunciats amb motiu d’una caiguda en la demanada de fabricació de vehicles. Demanen a l’empresa que es replantegi la decisió i que es creï una comissió de treball que sigui la interlocutora entre empresa, plantilla i organismes superiors.

L’any 2020, els alcaldes i alcaldesses del Baix Penedès van compartir una estratègia comuna amb l’objectiu d’impulsar socioeconòmicament la comarca i que va començar amb la creació de la Taula del Baix Penedès. Des d’aquí es reclamava impulsar, conjuntament amb altres administracions, un pla de reindustrialització centrat en la reconversió del teixit industrial de la comarca.
Tenint en compte que l’any 2020 l’Empresa Saint-Gobain va tancar el forn de vidre de la divisió Glass a l’Arboç afectant més de 200 famílies del Baix Penedès i que ara Saint-Gobain Sekurit ha anunciat que  acomiadarà 51 treballadors i treballadores de la planta ubicada a l’Arboç i 42 més de la fàbrica d’Avilés, a Astúries, els alcaldes i alcaldesses del Baix Penedès han emès un comunicat conjunt en solidaritat amb els treballadors i treballadores de l’empresa. La companyia ha anunciat un Expedient de Regulació d’Ocupació i un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació amb motiu de la caiguda en la demanda de fabricació de vehicles. Una decisió que la Taula considera prematura tenint en compte que s’espera un repunt en la producció i venda de vehicles.

Amb aquest comunicat els alcaldes i alcaldesses demanen a l’empresa que es replantegi la decisió i que es creï una comissió de treball que sigui la interlocutora entre empresa, plantilla i organismes superiors per buscar una solució que beneficiï tothom i eviti l’acomiadament de part de la plantilla.