Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Comença la programació del Temporada

‘Alguns dies d’ahir’ és l’obra que estrena una nova edició del Temporada. En total 11 espectacles que durant tot el trimestre proposen fer riure, entretenir o, simplement, distreure el públic assistent. La primera posada en escena tindrà lloc aquest dissabte al TÀG amb una família que veu capgirada la seva quotidianitat amb els fets polítics que s’esdevenen a Catalunya durant els mesos de setembre i octubre de l’any 2017.

La Rosa, el Jaume i els seus fills, la Laura i el Jofre, es retrobaran al menjador de casa seva en cinc ocasions, cinc “dies després”. Cinc dies posteriors a moments que van marcar aquells mesos. Al voltant de la taula, tots ells aprendran a comprendre els pensaments i les postures dels altres, faran tot l’esforç possible per conversar i per entendre’s, i hauran de trobar la manera de perdonar les faltes i de guarir les ferides que els hagin produït tots aquests dies dins d’aquest llarg viatge emocional i polític.

La posada en escena d’aquesta obre tindrà lloc dissabte a les 8 del vespre al Teatre Àngel Guimerà. Els que hi vulguin assistir poden adquirir les seves entrades al web del temporada (www.temporada.cat) o presencialment divendres a la recepció de l’Escola Municipal de Música Pau Casals de 10 del matí a una del migdia.