Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Comença el cicle de xerrades de tardor a l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Baix Penedès

L’Oficina Jove del Consell Comarcal del Baix Penedès organitza diferents tallers i xerrades per promocionar l’emancipació dels joves. La iniciativa, que compta amb el suport de tots els ajuntaments de la comarca, es desenvoluparà durant els mesos de tardor i de manera completament virtual.

‘Petjada digital i cerca de feina’, ‘Construint el meu camí’ o ‘El plaer de sortir de la norma’ són els títols d’algunes de les xerrades programades per a aquesta tardor des de l’Oficina Jove del Consell Comarcal el Baix Penedès. Totes elles es duran a terme de manera virtual per complir amb les mesures de seguretat de la Covid19 però també per arribar a un nombre major de persones. Treball, educació, salut, mobilitat internacional i habitatge són les temàtiques centrals que es desenvolupen conjuntament amb els Serveis de Joventut de la Demarcació de Tarragona. Una iniciativa de treball coordinat entre les diferents comarques que va néixer l’any passat amb la incorporació de les accions telemàtiques amb motiu de la pandèmia.

La primera xerrada programada tindrà lloc dijous 7 d’octubre a les 5 de la tarda amb inscripció prèvia. Per a més informació els joves interessats poden fer les seves consultes a través dels telèfons disponibles (977157157 / 616917318), el correu electrònic (baixpenedes@oficinajove.cat) o les xarxes socials de l’Oficina Jove (@oficinajovebp).