Inici Esports Cap victòria a domicili en futbol i handbol abans de l’aturada per...

Cap victòria a domicili en futbol i handbol abans de l’aturada per la Puríssima

29

En futbol, el Club d’Esports Vendrell va empatar 1-1 al camp de l’Atlètic Valls. Els jugadors de Jose Cordero van aconseguir igualar el gol inicial de Jordi Rosines amb una diana de Joanan Soley, i tot i disposar d’ocasions per emportar-se el partit, finalment van haver de conformar-se amb un punt al camp del fins ara líder. La pròxima cita serà dimarts a les 20.30 hores al Josep Bové contra el Sant Salvador, un matx ajornat fa dues setmanes pel vent.

En handbol, el Club Handbol Vendrell masculí va encaixar la derrota més dura de la temporada a la pista del Maristes Rubí per 35-20. Els jugadors de Suso Fernández no van tenir cap opció contra un equip més físic i ara ocupen l’última posició amb un punt. La pròxima cita serà el dissabte 14 de desembre a casa contra el Llavaneres.

Pel que fa a l’equip femení del Vendrell-Tarragona, les jugadores de Josep Maria Martí i Lluís Calmet van empatar 28-28 a la pista de l’Esportiu Castelldefels. Les vendrellenques, amb només un canvi, van saber mantenir el tipus i rascar un punt per trencar una ratxa de dues derrotes consecutives. La pròxima cita serà el diumenge 15 de desembre a les 12.30 hores a Tarragona contra el Sant Boi B.