Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters
TREN

Alteració del servei de la línia R4 de rodalies per obres del Corredor Mediterrani

Atenció a les persones usuàries de la línia R4 de rodalies perquè aquest cap de setmana la circulació de trens quedarà interrompuda entre Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia. Les obres del Corredor Mediterrani obliguen a tallar el trànsit de trens en aquest tram i s’oferirà un servei alternatiu per carretera.

Alteració del servei de la línia R4 de rodalies, amb sortida i arribada a Sant Vicenç de Calders per l’interior. La circulació de trens quedarà tallada aquest cap de setmana, 8 i 9 de juny, entre les estacions de Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia i s’oferirà un servei alternatiu per carretera. El motiu és l’execució de les obres del Corredor Mediterrani que han de permetre adaptar la infraestructura actual a l’ample de via internacional. Per això s’ha de construir dos terraplens, de 150 m i 250 m de longitud respectivament entre aquests municipis penedesencs.

El trànsit de trens quedarà interromput entre les 06h del matí  de dissabte i les 06h de dilluns. El servei alternatiu d’autobús traslladarà els passatgers al tram que transcorre per les poblacions de Vilafranca, La Granada, Lavern-Subirats i Sant Sadurní d’Anoia. Tota la informació sobre aquesta modificació del servei es podrà consultar als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es, al telèfon d’informació 900 41 00 41, a les Apps Rodalies de Catalunya i Adif en tu móvil, així com a les xarxes socials (@rodalies, @renfe, @infoadif)