Inici Blogs Viatge al centre del cor…

Viatge al centre del cor…

27

Hi ha moltes coses, algunes amb aparença intranscendent, que jo havia arribat a pensar que no tornaria a fer. El dia ke la meva vida va canviar somiava que no hi havia res impossible. I em vaig repetir i escriure una i mil vegades, que hi haurà un dia per a tot. Avui ha estat un d’akests dies dels deus de les petites coses que en realitat són gegants. És la meva escala de valors. I tinc la sensació que la vida, algunes vegades, pot ser com un conte dels bonics. I jo, algunes vegades, em sento com un nen al que porten de la mà, com quan amb sis o set anyets la meva cosina Loreto em va portar, de la mà, al cinema Coliseum de Barcelona, en una sessió matinal que va quedar gravada al meu cor infantil. La peli era Viaje al centro de la Tierra, la original. I vaig alucinar. I ho recordo, com quan la meva iaia Paquita, em regalava els llibres de la cole Clasicos Juveniles de Bruguera, aquells que tenien unes quantes pagines de text i unes altres de còmic, i que conservo com un tresor. Sempre històries de Julio Verne, que jo devorava, que van fer de mi el lector i el somiador que encara soc. Avui picava amb la seva maneta grassona, amb les seves ulleres de pasta, amb el seu remolí al cabell ros, a la porta del meu cor aquell nen que encara soc, com aquell dia d’estiu de principis dels 70, enfonsat en aquella butaca de cinema, tan petit, amb la boca oberta, que se sentia tan especial perquè la seva cosina gran el portava a aquella ciutat tan gran, en aquell lloc que em va semblar gegant, per veure una historia tan meravellosa. A mi aquell dia em va tocar el cor, com avui, i sé perquè, perquè sempre m’ha semblat un regal, saber-me estimat, saber-me especial…

Chambao. Los sueños.

Nuevo horizonte, misterio sin desvelar,
mensajes ocultos que nadie sabe descifrar,
fuente de pensamientos, fabrica de emociones,
guardan nuestros secretos,
alivian los dolores, nos guían el destino,
nos muestran el camino, busca dentro de ti,
alégrate por descubrir.

Porque aquello que sientes y deseas
te puede suceder a ti
y es que los sueños, los sueños, sueños son,
de todas maneras solo tienes que creer en
ti y es que los sueños son pura ilusión.

Pequeños acontecimientos, grandes trocitos de libertad,
imagina por un momento, imagina que se hacen realidad,
cuentos mágicos, señales que no hablan,
recuerdos y deseos que aumentan la esperanza.

Porque aquello que sientes y deseas
te puede suceder a ti
y es que los sueños, los sueños, sueños son,
de todas maneras solo tienes que creer en
ti y es que los sueños son pura ilusión.

Porque aquello que sientes y deseas
te puede suceder a ti
y es que los sueños, los sueños, sueños son,
de todas maneras solo tienes que creer en
ti y es que los sueños son pura ilusión
y es que los sueños son pura ilusión
sueños, los sueños…