Inici Blogs Un parent, un dibuix i una dependenta peculiar…

Un parent, un dibuix i una dependenta peculiar…

34

Quan em disposava a començar a escriure això, com de costum, al Foix de Cubelles, ha aparegut un mig cosí meu, amic de la infantesa, i estava tan entusiasmat amb el retrobament que ens hem fet unes fotos i m’ha jurat que es comprarà d’immediat el Llegat del Saurí. Fliparà, com els passaria als meus amics de la infantesa si veiessin a que dedico el meu temps. Bé, m’ha pagat el cafè i això també ha estat un detall. Aquesta és la cosa 1.

La cosa dos és una denuncia. Què dificil és trobar roba interior masculina, i quina diferencia de preu hi ha en relació a la femenina. És un greuge comparatiu i aquí sortim perdent els homes. A més a més, cada dia resulta més complicat trobar slips i encara és més curiós haver de negociar la cosa amb una dependenta peculiar. La que m’ha tocat a mi no acabava d’entendre que jo li demanes la talla més petita que tingues. Crec que ella tenia al cap un concepte diferent del meu i que entenia que jo la tinc (bueno és igual) quan la cosa és no tenir cul, que és una catàstrofe perquè, contra la meva voluntat, insisteixo, contra la meva voluntat, em cauen els pantalons per aquesta causa anatomica, encara que ningu no em cregui.

La cosa tres és que avui he vist i he retratat, per primera vegada, un cor amb ulls, el de la foto, i m’ha semblat una genialitat que només pot sortir de la meravellosa imaginació d’un nen. He vist altres coses úniques, somriures, i em fan sentir bé, molt bé…

Lapiz y tinta. El último de la fila