Inici Blogs Un any desprès…

Un any desprès…

43

Observo aquest el meu blog a la pàgina de la ràdio i la tele del Vendrell i m’adono que ha passat un any des de l’últim post. Pemso en la raó de tant de temps sense escriure aquí i la localitzo ràpid. 2015 ha estat un any determinant de la meva vida. He tocat el cel i he baixat als inferns. M’ho han posat molt difícil i he hagut d’estar per altres coses, especialment les de la feina. He trobat uns quants fills de gran puta sense cap mena d’empatia que m’han tratat com si fos mercaderia barata. Però no han estat capaços de liquidar la meva vocació, la d’escriure, la de comunicar, la de parlar per la ràdio, la de tractar amb persones amb històries per explicar… He sortit del caos reforçat perquè per sort, també he trobat gent en qui confiar. M’he encomanat als meus sants i als meus amulets i he après a tenir sang freda. He buscat al meu interior i he trobat un cor quehappy-new-year-wishes-latest-collection batega. Tinc les meves mans i les meves cames per avançar i no em fallen les forces. Se que hi ha gent que m’estima i que m’ajuda a fer la ruta més planera. I Tu, Llorenç, perquè escrius això aqui? Tinc resposta, perquè ho llegeix poca gent i perquè segur que algú ho entendrà. També he après que, com els jugadors del Liverpool, mai no caminaré sol. Aquest 2016 serà el meu any, i el de qui s’ho proposi.