Inici Blogs Tinc molt brut el cotxe i cap ganes de netejar-lo…

Tinc molt brut el cotxe i cap ganes de netejar-lo…

69

Tinc el cotxe brut, de dins i de fora. Molt brut, i mira que és bonic, però sembla que hagi acabat una etapa del Dakar. La veritat és que mola!
Tinc altres coses al cap, mentre em porti, ja m’està be! Vull que em porti, i tantes vegades com sigui possible. Si està com està, o sigui, com al final d’una etapa del Dakar, serà perquè la meva vida tambè és com un Rallie, un tipus de prova en la què és important tenir un bon cotxe, però més important és que el cotxe tingui un conductor no del tot boig. Jo ( que condueixo fatal per culpa del meu mític dèficit d’atenció), com els pilots de Rallie, he de compatibilitzar adrenalina i un puntet de sang freda. La sang freda, en petites dosis, la tinc controlada, pero l’adrenalina em pot, es addictiva, i si nomès fos cosa meva, multiplicaria el consum… El cas és que per aquest viatge no em calen guants, ni casc, ni un calçat especial, i en realitat em sobra tot el que pugui portat a sobre. La meva adrenalina no s’allibera fent el trajecte en el mes breu espai de temps possible, al contrari. I la copilot i jo no ens hem de comunicar a traves d’un sistema informatitzat. Per no fer falta, no fa falta ni que parlem, hi ha maneres de comunicar infinitament més directes i convincents. I si faig un mínim esforç de posar-me en situació, millor encara ser jo el copilot… I tenir lliures les mans. I posats a dir a les coses per seu nom, quedem, per fer qualsevol cosa, menys rentar el cotxe…

Mi Teatro. Dani Martín

Pienso en despertarte cada mañana
Con un beso chulo y una guerra de almohadas
Pienso enamorarte en cada mirada
Con la sonrisita que yo sé que te encanta

Que no me puedas mirar
Del amor que sientes ya
Que no quieras dormir sin mí
Que no te quieras despertar

Te espero mi teatro es para ti
Ven a fabricar la luz
Que alumbre esta función
Donde tu actriz enamoro
Al actor que vive en mi
Interpretando a un hombre serio
Aburrido y ya cansado de un papel que le impusieron

Pienso en conquistarte cada mañana
Que te sientas guapa porque te dé la gana
Pienso en admirarte sin que tu hagas nada
Porque tu silencio es la obra más cara

Que no me puedas mirar
Del amor que sientes ya
Que no quieras dormir sin mí
Que no te quieras despertar

Te espero mi teatro es para ti
Ven a fabricar la luz
Que alumbre esta función
Donde tu actriz enamoro
Al actor que vive en mi
Interpretando a un hombre serio
Aburrido y ya cansado de un papel que le impusieron

Que no me puedas mirar
Del amor que sientes ya
Que no quieras dormir sin mí
Que no te quieras despertar

Te espero mi teatro es para ti
Ven a fabricar la luz
Que alumbre esta función
Donde tu actriz enamoro
Al actor que vive en mi
Interpretando a un hombre serio
Aburrido y ya cansado de un papel que le impusieron

Te espero
Ven a fabricar la luz
Te espero
Mi teatro es para ti