Inici Blogs Sonarà el pany de la porta, passarà el tramvia…

Sonarà el pany de la porta, passarà el tramvia…

41

Ara es l’hora de saber de quina manera i de quin color es presenta el futur. El cercle s’ha tancat i soc un altre. Tinc per davant la resta dels meus dies i la ferma convicció de no deixar-ne passar ni un de sol. La felicitat de veritat existeix nomes quan la força de l’amor la genera. Jo ja se que aquesta es una circumstància que no depèn nomes de mi, i que aixo ens passa comptades vegades a la vida, pero no hi penso renunciar de cap de les maneres. Tampoc tinc intenció de deixar-me seduir per miratges. Reclamo amor total, l’espero. No estic fet per a cap altra cosa. Els terminis s’han anat complint, no em queda per fer res que no volgués fer. Qui te la clau del meu cor, ja se sap la adreça i el cami per entrar. Jo capturo mirades i somriures, alimento somnis i espero prodigis. De moment tot allò que he desitjat s’ha complert i s’ha complert perque hi he posat el cor, la fe, i una pluja de llàgrimes. No em quedaré quiet esperant que el tramvia de la felicitat s’aturi al meu carrer, ara ple llum. Estaré pendent de qui hi viatja, de si somriu i de com mira, de com mou les mans quan parla i de que fa amb els peus, de com s’acomiada de mi. No cal que m’expliqueu que la vida és complicada, que prou be que ho se. No cal que em recordeu que no sempre els problemes reals, els gruixuts, ens permeten estar pendents de la realització dels somnis, que ja ho se. No cal que feu èmfasi en la importància de guarir les ferides per tornar-nos a posar en marxa, que ja ho se. Pero vivim nomes una puta vegada. I la única cosa que ens fa especials i inexplicables, irracionals i meravellosos, es la nostra capacitat d’estimar. I aixo tot ho cura, les penes, les urgències, els problemes, el sentit de la vida. I jo ho tinc clar. Sonarà el pany de la porta del meu cor, passarà el tramvia. Hi haurà miracle…
Demà? Dema serà un dia bonic!

The Dock of the bay. Otis Redding.

Sittin in the morning sun,
I`ll be sittin’ when the evening come,
Watching the ships roll in,
And I’ll watch ‘em roll away again, yeah,
I’m sittin’ on the dock of the bay,
Watching the tide roll away, ouh,
I’m just sittin’ on the dock of the bay,
Wasting time.

I left my home in Georgia,
Headed for the Frisco bay
I have nothing to live for,
Look like nothings gonna come my way,

So I’m just go sit on the dock of the bay
Watching the tide roll away,
I’m sittin’ on the dock of the bay,
Wasting time

Look like nothings gonna change,
Everything still remain the same,
I can’t do what ten people tell me to do,
So I guess I’ll remain the same, yes,

Sittin’ here resting my bones,
And this loneliness won’t leave me alone, yes,
Two thousand miles I roam
Just to make this dock my home

Now I’m just go sit at the dock of the bay
Watching the tide roll away, ooh
Sittin’ on the dock of the bay
Wasting time