Inici Notícies S’obren les inscripcions per un nou Pla d’Ocupació comarcal

S’obren les inscripcions per un nou Pla d’Ocupació comarcal

20
CONSELL

Aquest dilluns s’ha iniciat el termini d’inscripció per un nou Pla d’Ocupació comarcal, que donarà feina temporalment a persones que estan a l’atur. Fins el 24 de març es poden inscriure totes aquelles persones interessades que estiguin inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat, hagin estat aturats com a mínim 6 mesos dels darrers 12, que no percebin cap tipus d’ingrés per prestació d’atur ni hagin participat en un pla d’ocupació de la Diputació de Tarragona durant els dos anys anteriors (2015 i 2016). També es requereix estar en possessió del nivell de català bàsic A2.

Les persones interessades hauran d’inscriure’s al número d’oferta 09-2017-8156 a l’OTG del Vendrell (camí Reial, 17-19), i entregar una còpia del currículum.

El Pla d’Ocupació és per a 5 persones, i està subvencionat per la Diputació i coordinat des del Consell Comarcal del Baix Penedès, gràcies, un any més, a la col·laboració entre els dos organismes públics. Amb aquestes contractacions es forma la brigada forestal, i la persona aconsegueix una experiència laboral mitjançant el desenvolupament de treballs de manteniment d’espais públics: treballs de manteniment dels edificis municipals, de jardineria dels diferents parcs dels municipis i manteniment de la via pública, així com desbrossament de camins, arrencar la vegetació herbàcia i arbustiva, neteja i manteniment de rieres i vorals naturals.

Per més informació, es pot adreçar a l’Àrea d’Ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès (ocupacio@baixpenedes.cat) o bé trucar al telèfon 977 157171.

Actualment el departament d’Ocupació del Consell Comarcal té encara vigent un Pla d’Ocupació amb 28 persones treballant, que participen en un programa de treball i formació, de 6 a 12 mesos de durada.