Inici Blogs Si encara fos un nen…

Si encara fos un nen…

29

Si encara fos un nen, em posaria a plorar, a cridar i a donar patades i segurament seria més madur del que soc ara. No ho soc, ni madur, ni un nen. I això no mola. Soc un adult, immadur i complicat. He estat tan feliç que intueixo que no podre tornar a ser-ho tant. I em fa pena. No soc el que vaig ser i no vull una vida superficial. Vull sentir el batec del cor i soc incapaç de fer feliç a qui estimo. I he de pensar el que dic perquè si dic el que sento m’acabo d’omplir de pedres el terrat. El que sento només ho se jo, els meus fets no acrediten el que sento. Sé a quin perill m’exposo a cor obert, però si soc feliç no hi penso. I despres hi ha el dolor, i no parlo del meu. Jo no trio els meus sentiments. És impossible. No puc desconnectar. No és una eleccio. No tinc una vareta màgica. La magia te trampes. I soc limitat, imperfecte, decebedor també. I no puc passar de l’amor a l’odi ni un sol segon, i no puc parlar sense semblar un imbècil sí dic el que sento. Si, somio i desitjo. No soc responsable, ni soc conseqüent. Tinc el que tinc al cor. I no tinc res més que valgui ni la milionèsima part de la milionèsima part del que val aquest tresor. I hi guardo el millor de la puta vida. I encara que sembli estrany, no tinc les claus…

Pd. La derrota és perdre la capacitat d’estimar. No puc ser mai derrotat.

Vestido de Hombre Rana. El Ultimo de la Fila.

Vestido de hombre rana, un domingo te vendré a buscar
como van todos los novios a sus novias a buscar,
y una vez a la semana por tu ausencia me pondré a llorar,
inundando mi escafandra con lágrimas de verdad.
Bailaremos agarrados con la música de un grupo compresor,
y con aire comprimido brindaremos por la dicha del amor.
Vestido de hombre rana, mis poemas te recitaré,
arrancando de tus ojos lágrimas de agua de mar,
y una vez a la semana a la iglesia acudiré,
a rezar por tu cintura a algún santo de verdad.
Convertidos en paganos subiremos a algún monte a meditar,
a adorar becerros de oro y quemar barras de incienso en un altar.
Comeremos las raíces de las plantas que más nos hagan soñar;
para interpretar el mundo, suponiendo que haya algo que interpretar.
Bailaremos agarrados con la novedad de un paso singular,
y con aire comprimido brindaremos por la dicha del amor.