Inici Blogs ‘Sampa’, la meva cançò, per si mai no l’heu escoltat

‘Sampa’, la meva cançò, per si mai no l’heu escoltat

27

Avui tinc ganes de compartir coses que m’agraden, senyal de pau. Mentre començo a escriure escolto, per infinitesima vegada, la meva cançó predilecta, la dels moments millors i la dels moments pitjors, la cancò que m’acompanya sempre, la de l’amor i la de l’enyor, la de cada nit de Cap d’Any després de l’íntim ritual de saludar el futur, la del meu funeral, el dia que toqui.
La cançò es diu Sampa i és tan bonica. La va escriure, fa molts anys, Caetano Veloso i en el vídeo enllaçat la canta ell amb Maria Gadú. És una versió emocionant. Mireu el vídeo, o no el mireu, escolteu la cançò amb els ulls tancats. Una guitarra, dues veus, una lletra i una melodia. Tan senzill, tan únic. Dedicada als que teniu la paciència de mirar aquest blog. Dedicada a …
La foto del taronger bord ès meva. Ja sabeu, la primavera ja és aqui.