Inici Blogs Quasi com si fos irreal…

Quasi com si fos irreal…

27

Soc el ke puc dir que a vegades la vida és capaç de donar-li la volta a tot el que sempre hem donat per fet. I per això soc el ke creu en l’esperança. Avui ha estat un dia dur. Faig el que he de fer, de la millor manera possible. Penso com, de quina manera i sense defugir de l’objectiu. No és impossible. Si ho fos estaria rendit. És la part més dificil del meu món particular, la més dolorosa. I en dies com avui agraeixo les coses inesperades, les ke permeten pensar que és quasi irreal el ke en realitat no ho és.
Cada dia és com una petita vida. Procuro viure’l així. No deixar-me res per demà. De vegades és tan complicat, he de pensar tant el que veig, el que passa, el que dic i el que faig que m’emocionen coses, detalls, que potser a qualsevol altre no li dirien res.
Jo no era així. Vaig estar rendit molt de temps. Havia renunciat als sentiments per no fer-me mal. I en realitat havia deixat d’estimar-me i de respectar-me. Fins que el cor va dir, ei, idiota, soc el millor de tu, fes-me cas d’una puta vegada. I des d’aleshores he tocat el cel de veritat i no un d’artificial i he baixat als inferns. M’importa tot el ke abans em resultava indiferent. El magma incandescent del meu interior ha omplert de llàgrimes els meus ulls i de somriures els meus llavis i he entès el més important de la vida. Tant com estimes ets estimat i res no està escrit. Els meus somnis i els meus desitjos no son un brindis al sol. Son l’objectiu. Avui el temporal m’ha regalat la foto. El mar saltant-se tots els murs de formigó. És la lliçó. Estimar i agrair…

Sonhos. Caetano Veloso.

Tudo era apenas uma brincadeira
E foi crescendo, crescendo, me absorvendo
E de repente eu me vi assim completamente seu
Vi a minha força amarrada no seu passo
Vi que sem você não há caminho, eu não me acho
Vi um grande amor gritar dentro de mim
Como eu sonhei um dia
Quando o meu mundo era mais mundo
E todo mundo admitia
Uma mudança muito estranha
Mais pureza, mais carinho mais calma, mais alegria
No meu jeito de me dar
Quando a canção se fez mais clara e mais sentida
Quando a poesia realmente fez folia em minha vida
Você veio me falar dessa paixão inesperada
Por outra pessoa
Mas não tem revolta não
Eu só quero que você se encontre
Saudade até que é bom
É melhor que caminhar vazio
A esperança é um dom
Que eu tenho em mim, eu tenho sim
Não tem desespero não
Você me ensinou milhões de coisas
Tenho um sonho em minhas mãos
Amanhã será um novo dia
Certamente eu vou ser mais feliz