Inici Blogs Preocupacions si, i altres coses…

Preocupacions si, i altres coses…

39

En la teòrica imperfecció habita la més irresistible bellesa.
Ho penso, ho noto, ho sento, ho verbalitzo. Avui encara he anat una mica més enllà, i li he posat paraules a coses que per a mi son directament arrevatadores, coses que només es poden explicar a la persona que les pot entendre, i que no tothom explica. Jo és el primer cop que ho he fet i, per descomptat, que no les penso escriure aki. En això de les relacions totals cada persona és un mon, i estic segur que cadascú reacciona a coses diferents. La meva teoria diu que la meva sexualitat te una màxima, soc un home, un mecanisme senzill, i el meu plaer és màxim de manera directament proporcional al plaer i al desig que soc capaç de generar, actor i espectador a la vegada, pendent de detalls irresistibles. Provant sempre fins on soc capaç de suportar i de provocar la dolça tortura del desig. I no era conscient de fins a on. Crec que entenc la rao, fins on el cor sigui capaç d’arribar. Hi ha un moment que ja no és necessari utilitzar ni un mili gram de sang freda enmig de la batalla. El cor, el cervell i el cos estableixen un pacte, saben de L’excepcionalitat de la situacio i funcionen acompassadament, desperts tots els sentits, més un de transitori i excepcional, el del desig. Sempre crec, sempre tinc la sensació que cada vegada és com si fos la primera i la ultima vegada, sensació contradictòria perquè a la vegada crea adicció, immediata i a la vegada eterna, m’assalten les imatges i les sensacions acumulades en qualsevol moment. Ordenen els flaixos de la passió, de manera coordinada, el cor, el cervell i el cos que és l’instrument. Algu em deia fa uns dies, Llorenç és que vas sempre com encantat per la vida, com si no tinguessis preocupacions. En tinc, com tothom, però també tinc altres coses…

I avui, sense que serveixi de precedent, la cançó que ho explica millor. Tu parte de adelante. Andrés Calamaro.