Inici Blogs Pluja de Sant Llorenç…

Pluja de Sant Llorenç…

45

Demano ajuda quan sol no puc, i miro de fer servir la intuicio per saber a qui li demano. Avui ho he fet i em sento be. És una cosa seriosa i és important allò que noto, la primera impressió, la predisposició. Li podia haver demanat el favor a unes quantes persones, però crec que he encertat amb la porta a la que he picat. Ja veurem. És important confiar, dipositar en qui les pot entendre i ens pot ajudar les coses importants. Ningú no és autosuficient i tampoc ningú no pot ser un heroi. Cadascú és bo per allò que ha après a fer. A mi m’agrada, em fa feliç, si puc ajudar algu altre, si puc donar un cop de ma a traves dels mitjans de comunicació a una causa justa, si puc ajudar a desemmascarar un farsant. Si puc posar el meu granet de sorra. I les vegades que he demanat ajut he estat infinitament compensat, no deixa de ser allò de sempre, la cultura de l’intercanvi, encara que sigui en forma no premeditada de cadena de favors. Dono fe que quan vas amb la veritat a la ma descobreixes que el mon és ple de gent excepcional i que els fills de puta són els menys, però per desgràcia tenen molt bona premsa, i no pas per part de gent com jo.
Avui vull donar les gracies a qui de veritat m’estima, la culpable de la meva felicitat, la veu de la meva consciencia, la que res no calla mai, la que tot ho entrega sempre, la màxima expressió possible de l’amor amb majúscules, el premi que m’havia reservat el destí, sense ser mereixedor, la temptacio més temptadora i la critica més implacable, la meva debilitat i la meva força, la que fa sense dir que fa i mou totes les muntanyes, la que m’ensenya que no hi ha límits, la meva estrella polar, la més tendra i la més salvatge. Se que mai tindré paraules ni cançons suficients per donar-li les gracies, però és imprescindible que sàpiga que jo les buscaré sense descans, sempre. A canvi del seu somriure, la meva illa particular al bell mig del mar antic i petit de les nostres vides…

Pd. Enrique Urquijo va deixar escrita akesta cançó per a nosaltres.
Pd. Sant Llorenç, més a prop. Pluja d’estrelles…i pluja de veritat, els meus regals favorits

A tu lado. Los secretos

Lyrics
He muerto y he resucitado
Con mis cenizas un árbol he plantado
Su fruto ha dado y desde hoy algo ha empezado

He roto todos mis poemas
Los de tristezas y de penas
y lo he pensado y hoy sin dudarlo vuelvo a tu lado

Ayúdame y te habré ayudado
Que hoy he soñado en otra vida
En otro mundo, pero a tu lado

Ya no persigo sueños rotos
Los he cosido con el hilo de tus ojos
Y te he cantado al son de acordes aún no inventados

Ayúdame y te habré ayudado
Que hoy he soñado en otra vida
En otro mundo, pero a tu lado

Ayúdame y te habré ayudado
Que hoy he soñado en otra vida
En otro mundo, pero a tu lado
Pero a tu lado