Inici Blogs No és autoajuda, d’acord, però funciona…

No és autoajuda, d’acord, però funciona…

43

De vegades les coses més senzilles contravenen tots els arguments de lògica, i els tractats de l’autoestima, tan útils, tan de moda, tan positius, tan ben vistos. Jo tinc el valor de dir que per ser feliç necessito l’amor de qui estimo. Si, ja ho se, m’ho se tot; que si el més important és estimar-se un mateix; que si hem de ser prou forts per no ser dependents; que si hem de ser capaços de gestionar la nostra propia felicitat i tal i qual. Ho sé, ho sé. Però que aixequi la mà qui no és feliç de veritat quan te l’amor de la persona estimada, quan li salta el cor si sona el telefon, si arriba un missatge, si apareix al girar la cantonada, si proposa una cita, si te ganes de nosaltres o si directament mor d’amor per estar al nostre costat. Va, no fotem, menys teories, això és felicitat i això no fa de menys a qui conserva intacta la capacitat d’estimar, la única capacitat que mai ens fa superbs, al contrari, ens fa millors i conscients de la nostra sort. Jo reconec tota dependencia i reconec també la gran fortuna d’estimar i ser estimat. No és una opció, soc així, per be o per mal i per sempre. I no entenc que la gent pugui viure sense tenir, buscar, o enyorar amor. I si dic que no ho entenc ho dic des de la propia experiencia. Jo per no fer-me mal creia que era possible viure sense amor. I aquí estic. Cuido tant i tan bé com puc el cor de qui estimo, siguin quines siguin les circumstàncies. No és un propòsit, surt de mi, no ho he de pensar. Si ho penses no seria amor. I soc feliç. Segur que ho puc fer millor, però les coses del cor no s’entrenen, passen. Ni una paraula assajada, ni res per agradar fet expressament. Dono el que soc, amb tots els meus defectes i alguna gràcia, que de vegades en tinc. Els meus ulls, el meu somriure i el meu cos parlen dels meus sentiments. També parlo jo, i sempre desitjant que em faci callar am petons. No és autoajuda, d’acord, però funciona…

Mecano. Te busqué.

Te busque debajo del colchon
y en el polvo de la habitacion
te busque con un ordenador
y con la antena del televisor
Te busque por toda la ciudad
y en el pozo de la soledad
te busque en los ojos del dolor
y en los ojos de la diversion

Te busque en el corazon
y alli estabas tu en un rincon
te busque en el corazon
y en silencio oi tu voz
Te busque en el oro y el placer
y en el cuerpo de alguna mujer
te busque en las drogas y el alcohol
y en los vicios y en la corrupcion
Te busque en los templos de oracion
y en los libros que hablan del amor
te busque por toda la ciudad
y en el pozo de la soledad