Inici Blogs No callar les emocions i un trèbol de quatre fulles

No callar les emocions i un trèbol de quatre fulles

47

Tant me fa què és el que pensi de mi qui no em coneix. Fa temps que vaig decidir que no vull callar les meves emocions, que no son una cosa meva i nomès meva, que son la raó de tota relació, sigui aquesta com sigui. Sense emocions no hi ha res que valgui la pena. Nomès vanitat i segurament narcisisme. La única emoció que mou el món és l’amor, meravellós quan apareix, per sempre, i per a mi, indissimulable. No faig cap esforç ni cap estratègia per agradar a qui estimo. Res no callo, perquè quan em batega el cor amb intensitat, com ara, soc incapaç de guardar-me res ni soc capaç d’intentar semblar un altre que no soc jo per agradar a qui estimo. No puc. Sí soc capaç de contenir-me, no gaire, però puc. Callar les emocions és impossible, com intentar tapar el sol amb la mà o retenir l’aigua entre els dits, o impedir que el vent no mogui les fulles dels arbres. No callar-les permet alliberar allò que ens crema. Dic el que sento a qui mou aquest sentiment i ho allibero tambè escrivint. Per això escric el que escric i a qui m’obre el seu cor li dic el que li dic. Ho faig quasi amb inconsciència, a cop de cor, indisciplinadament. Perquè tota la resta de coses ja en te massa de convencions. I encara i així, se m’escapa sovint allò que em passa pel cap i verbalitzo. Si estic feliç filtro poc, si tinc enyor controlo més, però sempre hi ha un moment, imprevist i incontenible en el que el cor crida… I jo l’obeeixo encara que quedi condemnat a l’infern. I això, com l’esperança, com l’optimisme, ja no te remei. Escric com soc.

Pd. Diu el meu horoscopoista, Branko, que dissabte i diumenge son des per fer els somnis realitat. I diu el meu meteoroleg que dissabte i diumenge plourà. La cuadratura del cercle, el trebol de quatre fulles…

Sinceramente tuyo. Serrat

No escojas solo una parte
tomame como me doy
entero y tal como soy
No vayas a equivocarte

Soy sinceramente tuyo
pero no quiero mi amor
ir por tu vida de visita
vestido para la ocasion
Preferiria con el tiempo
reconocerme sin rubor

Cuentale a tu corazon
que existe siempre una razon
escondida en cada gesto
del derechoy del reves
uno siempre es lo que es
y anda siempre con lo puesto
Nunca es triste la verdad
lo que no tiene es remedio

Y no es prudente ir camuflado
eternamente por ahi
ni por estar junto a ti
ni para ir a ningun lado

No me pidas que no piense
en voz alta por mi bien
Ni que me suba a un taburete
si quieres probare a crecer

Cuentale a tu corazon
que existe siempre una razon
escondida en cada gesto
Del derecho y del reves
uno es siempre lo que es
y anda siempre con lo puesto
Nunca es triste la verdad
lo que no tiene es remedio