Inici Blogs Mil coses per explicar però no amb paraules…

Mil coses per explicar però no amb paraules…

44

Escolto el soroll del mar i els mecanismes de trens que passen mentre escric. Ès primavera encara que formalment no ho sigui. Fa caloreta i un tapís de polen verd es diposita sobre les coses. Aquest moment de treva el necessito. Visc al límit i dono gracies a qui calgui perquè així sigui. Sento i molt i penso poc, el necessari i no gaire més perquè no hi ha redempció. I és ara, en aquests moments íntims, quan busco les cançons que expliquen els meus sentiments. Avui em sento genial, no s’esgota la dosi d’optimisme, i passen coses, coses inexplicables, mai a ningú. És el patrimoni de la intimitat… Tinc la sensació que els meus dies s’han convertit en un tic tac permanent i inesperat. Es fa impossible planificar més enllà dels horaris laborals i no puc donar res per fet. Tot pot passar en quasi qualsevol moment, qualsevol dia… Qui m’ho àvia de dir! Desterro l’ansietat de les meves reaccions, no em puc predisposar a res i estic a punt per a tot. Estrany compte enrere, de dies, de setmanes, d’hores? Impossible pensar, sentir si, esperar però fent com que no, és el tic tac, tic tac sense impaciència, la vida imprevista, i tambè màgica. Les ganes em poden, però no la impaciència. T’explicaria un milió de coses, però no amb paraules…