Inici Notícies Mare i fill detinguts per robar en dos domicilis del Vendrell

Mare i fill detinguts per robar en dos domicilis del Vendrell

218
Mossos d'Esquadra

Els  Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana del Vendrell van detenir dimecres una dona de 46 anys, amb domicili a Barcelona, com a presumpta autora de dos delictes de robatori amb força a interior de domicili. Dijous dia 11, es va localitzar i detenir pels mateixos fets al seu fill de 22 anys,  i veí de Sant Sadurní d’Anoia.

El primer robatori va succeir el dia 9, entre les 09.30 i les 12.30 hores, en un baixos del carrer Àngel Guimerà de Calafell. Els autors dels fets van aprofitar per accedir-hi mentre no hi havia ningú al domicili i van sostraure tot tipus d’objectes de valor.

L’endemà  cap a les 19.00 hores, la mateixa víctima dels fets anteriors va alertar al 112 informant que escoltava forts sorolls a casa dels seus veïns i que en principi no devien ser-hi presents al domicili.

En arribar la policia al lloc, van confirmar que el pany de la porta principal d’accés es trobava manipulat, i en accedir per la terrassa van localitzar a l’interior de l’habitatge la dona detinguda. A dins d’aquest domicili els agents es van trobar part dels objectes sostrets el dia anterior a l’immoble contigu.

Testimonis dels fets van informar als agents que havien vist saltar per la terrassa un noi i una noia just abans de la seva arribada, i marxar caminant de la zona tot dissimulant.

Després de diverses indagacions i gràcies als indicis recollits per la policia científica en ambdós domicilis, els agents van poder identificar i detenir el segon autor del robatori, fill de la detinguda.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents per delictes patrimonials, han passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell, que n’ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.