Inici Blogs L’esperit del Nadal (cara B), el noto

L’esperit del Nadal (cara B), el noto

40

Retrato una paret blanca, per escriure-la, per pintar-la, per embrutar-la. Jo sé què és el que faria amb akesta temptadora paret blanca, se com la utilitzaria, una paret blanca per posar- hi mans, quatre mans.una paret per empènyer. No especifico més, que tinc l’ànim transgressor, una espècie de cara oculta de l’esperit del Nadal. O sigui, no se, seria com escriure; segur que estàs irresistible amb el gorro de Papà Noel. Nomès amb el gorro de papà Noel. Si, això, o quedem per embolicar els regals de tothom, amb l’etiqueta i el nom de cada beneficiari. I els emboliquem desembolicats (nosaltres). Jo ja se on enganxaria l’etiqueta amb el teu nom, no és una superfície plana, però hi ha lloc de sobres. Si, si, o fem un assaig de la tarda de Reis. Asseguda tu al teu sitial reial, amb corona, és clar, em preguntes allò que toca; has estat bon nen akest any llorençet? I jo t’ho explico tot, amb pels i senyals, però a l’orella. I et dirè la veritat, amb el nom de cada cosa. I desprès voldràs saber quins son els regals que em demano. I jo m’els agafo en el mateix moment… O cuinem, un bon menú de festa, amb paciència, seguint allò que diuen les alquímiques receptes dels que en saben. Tu dius que saps cuinar, jo farè d’ajudant. I quan toqui, quan cada plat estigui al seu punt, a la temperatura ideal per ser servit. Ens emplatem (nosaltres), com correspon fer-ho, a la taula del menjador. I de fons, perquè és Nadal, nadales cantades per Bing Crosby, of course.

Els dies de Nadal arriben. Tinc com un pel de (sana) perversió, potser per això és un dia d’aquells en els que em ve de gust un clàssic, merallosament versionat, és un regal…