Inici Blogs L’escletxa del mur

L’escletxa del mur

44

Això que escric sembla un impossible. Tu i jo no som les dues cares de la mateixa moneda. No som el fred i la calor. No som la paraula i el silenci. No som la reina de la festa i l’antisocial. No som el Ying i yang. No som el mar i la muntanya. No som la responsabilitat i el desequilibri. No som el blanc i el negre. No som la pluja i la sequera. No som Tarzan i Jane. No som la llum i la foscor. No som la veritat i la mentira. No som l’exemple i la impresentabilitat. No som l’orgull i la humilitat. No som tu Boston i jo Califòrnia.
Tampoc som Romeo i Julieta, és veritat, pero Romeo Julieta son producte de la fantasia i nosaltres som de veritat. Hem estat sempre de veritat i això ja no te remei
Ens semblem als protagonistes del conte de Benedetti. No pateixis, no és meu, s’entén facilment i és curt.

‘Su amor parecia impossible. El sufria àgorafobia. Ella, claustrofòbia. Hacian el amor en los portales’

la màgia d’aquest invent és que nomès nosaltres sabem que no som com la majoria de gent que creu que ens coneix es pensa que som. Ja veus, quin descobriment, com si hi haguès algú que fos exactament com sembla que és.
Les nostres imperfeccions, allò que tenim de políticament incorrectes, ens fa especials, la veritable tu i el veritable jo ens fa indestructibles fins i tot, per a nosaltres mateixos. I mira que més d’un cop ho hem provat, de destruir-nos. Afortunadament sense èxit.

Pd. No totes les meves cançons son tristes i avorrides. Ni tots els teus raonaments carregats de rao son indiscutibles. Som l’escletxa del mur i el raig de llum enmig de la tempesta. Som, en realitat, el canto de la mateixa moneda…