Inici Portada Les ventades arriben a 105 quilòmetres per hora

Les ventades arriben a 105 quilòmetres per hora

151

El mes de gener s’acomiada amb nous episodis de ventades. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat diversos avisos. Al Vendrell, aquest dilluns el mestral ha bufat encara més fort que en els últims dies i ha arribat a cops de 105 km/hora.

Bombers, policia local i protecció civil han fet diverses sortides durant el matí per incidents en què no ha pres mal ningú. Una tela asfàltica s’ha desprès d’un terrat al carrer del Nord. A quarts d’onze del matí els cossos de seguretat han rebut l’avís d’un pi caigut a tocar de l’accés a l’Hospital Comarcal. El vent també ha tombat un arbre a la plaça Ramona Macipe, i allà mateix se n’ha talat un altre per recomanació dels tècnics, ja que l’exemplar amenaçava amb caure. Les ratxes de vent han fet estralls, a més, a les platges. En concret, han tirat a terra una palmera de l’avinguda del Sanatori.

Protecció Civil manté activada l’alerta del pla Ventcat i recomana extremar les precaucions en la mobilitat i retirar de balcons i façanes elements que puguin caure, com ara testos o altres objectes.