Inici Blogs L’encant de les petites coses i ganes de fred…

L’encant de les petites coses i ganes de fred…

28

Apreciar les coses senzilles, fetes amb amor i ganes. Omplir els dies de detalls que curen l’ànim. Reconèixer els afectes íntims, disfrutar de tot, sentir la pau impagable de saber-se estimat. No tenir pressa, fer coses normals, festejar la vida. Recuperar-se del més meravellos dels casaments. Veure com cau la tarda i la humitat de la nit sobre les teulades. Tenir pau interior emmig de tant de llenguatge bèl·lic usat per gent que es vol fer passar per pacifista. Esperar el fred de la tardor i saber que aviat arriba. Desitjar-lo amb totes les forces. Conduir escoltant Van Morrison. Veure sortir el sol. Canviar de cami per veure el mar, tan en calma. No tenir comptes pendents i la sensació indefinible ke amb el fred i les pluges ke vindran vindrà també tot alló que el cor demana. Jo em sento així avui. Somric i estic en pau amb el mon, sisplau, espatlladors de dies feliços, preneu-vos unes vacances, que les teniu merescudes. A mi ni em busqueu. Estic al meu món…