Inici Notícies Festes L’Agrupació Musical i Majorets Santa Anna celebra el 10è aniversari

L’Agrupació Musical i Majorets Santa Anna celebra el 10è aniversari

127
banda

L’Agrupació Musical i Majorets Santa Anna celebra aquest dissabte el seu 10è aniversari amb una cercavila pels carrers del Vendrell. L’entitat ha convidat per l’ocasió diverses bandes de Catalunya, l’Aragó i el País Valencià. En concret, la cita reuneix les bandes i majorets Triangle de Sants, de Castellar del Vallès, Majorets i Tambors de San Juan, a Alacant, Majorets de Barbastro, la Banda Joventut de Sant Feliu de Llobregat, la Banda de Lepant de Valls i l’Agrupació Coral Humorística El Vinagre de la Barceloneta. Els acompanyaran, a més, els Gegants del Vendrell.

Els grups es concentraran a les 9’30h a la Rambla Josep Cañas del Vendrell. A les 10h començaran una cercavila fins la Rambla del Vendrell, on cap a les 12 del migdia hi haurà exhibicions dels participants.
L’Agrupació Musical Santa Anna es va recuperar l’any 2008. És hereva de la Banda de Cornetas, Tambores i Majorets Santa Anna del Vendrell, molt activa als anys 80 i 90, i guanyadora de tres campionats estatals en la seva modalitat. L’entitat es va ampliar al 2014, quan es va recuperar la tradició de la banda de majorets.