Inici Blogs La vida es tenyeix de color vermell

La vida es tenyeix de color vermell

46

Tinc una resposta pendent, i mecessito dir-ho. Jo tambè pateixo un cert dèficit d’atenció, com Michel Piccolí en el seu meravellós paper de Sant Pare dimisionari a Habemus Papam, la profètica peli de Nanni Moretti. El meu cas es diferent. Em costa concentrar-me quan no hi ets perquè et somio despert i quan hi ets no tinc defenses i em disper-so entre els teus braços, amb la teva mirada i dins dels teus ulls. No estic a temps de deixar dit tot el que et vull dir i, a la vegada, de fer tot el que vull fer. Impossible, completament impossible. Això te algunes conseqüencies. La primera és que la meva mirada al mon es tenyeix de vermell, i quan ja no hi ets, vaig encantat pensant en coses vermelles, cançons vermelles, targetes vermelles, semàfors vermells, disfresses de Pare Noel i del pallasso del meu poble. El meu mon verd es tenyeix del teu color i penso en coses que et volia dir i no t’he dit.
Davant teu estic feliçment indefens i quan no hi ets em sento protegit per tu, que t’has fet indestructible encara que no ho vulguis reconèixer, que has emergit de les teves cendres i per sempre seràs millor, que cada dia et reconeixes en el millor de tu i que saps, encara que no t’atreveixes a dir-ho, que no et tornaran a fer tant de mal perquè la capacitat d’estimar ens fa forts. Els Ressuscitats del dolor aprenem a no acumular-lo ni a negar-lo, però sobretot a deixar-lo ferir-nos i, el més important, a deixar-lo marxar. No som immunes, ho som menys que mai, però aprenem a disfrutar del miracle de la felicitat i del prodigi de l’amor.
Em torno a dispersar…
Que no em quedi sense deixar dit que a mi mai ningú m’ha tractat tan bé com tu.

Chris De Burgh – The Lady In Red Lyrics
I’ve never seen you looking so lovely as you did tonight,
I’ve never seen you shine so bright,
I’ve never seen so many men ask you if you wanted to dance,
They’re looking for a little romance, given half a chance,
And I have never seen that dress you’re wearing,
Or the highlights in your hair that catch your eyes,
I have been blind;

The lady in red is dancing with me, cheek to cheek,
There’s nobody here, it’s just you and me,
It’s where I want to be,
But I hardly know this beauty by my side,
I’ll never forget the way you look tonight;

I’ve never seen you looking so gorgeous as you did tonight,
I’ve never seen you shine so bright, you were amazing,
I’ve never seen so many people want to be there by your side,
And when you turned to me and smiled, it took my breath away,
And I have never had such a feeling,
Such a feeling of complete and utter love, as I do tonight;

The lady in red is dancing with me, cheek to cheek,
There’s nobody here, it’s just you and me,
It’s where I want to be,
But I hardly know this beauty by my side,
I’ll never forget the way you look tonight;

I never will forget the way you look tonight.
The lady in red, the lady in red,
The lady in red, my lady in red,

I love you