Inici Blogs La vida consisteix en aprendre a ballar sota la pluja

La vida consisteix en aprendre a ballar sota la pluja

78

Avui m”he despertat amb un regal, una frase especial; la vida no consisteix en esperar que passi la tempesta, consisteix en aprendre a ballar sota la pluja. Quan he llegit la frase m’ha vingut al cap, com és natural, aquella escena mítica del cinema de Gene Kelly ballant i cantant sota la pluja, que és per a tots, una imatge de la felicitat més esclatant. Aquesta

Qui m’ha fet el regal de la frase em coneix molt be, i sabia, quan ho feia, que m’estava alegrant el dia. Soc fàcil de contentar perquè he après unes quantes coses importants, una de les més de totes, és que m’he d’estimar a mi mateix i que de les persones que estimo no d’esperar res a canvi. D’aquesta manera, tot allò que m’ofereixen és que ho fan de tot cor i per a mi serà sempre un regal, una sorpresa feliç. Estimar no és un negoci perque si ho fos, correm el perill de caure en la ruïna si pretenem passar comptes. Estimar és allò que ens fa únics i diferents els uns dels altres, irracionals, divertits, compatibles, dèbils, feliços, tristos, alegres, incomprensibles, ilogics, eufòrics, humans!
No és aquesta una lliçó senzilla d’aprendre, ho se per experiència. I per experiència se tambe que hi ha dies i hi ha moments per a tot. Si algu que em coneix ensopega amb la frase que encapçala aquest article i te la regala, senyal que soc afortunat. Torneu enrere, mireu de nou l’escena. No és Gene Kelly la viva imatge de la felicitat?

Avui tambe ha plogut, fantàstic, i he fet una foto diferent. Per cert, que això de ballar no és una habilitat meva, jo diria que al contrari. Vull dir ballar en el sentit literal del verb ballar, dempeus, amb música, marcant unes passes, i tal i qual. Si el sentit de l’expressió l’ampliem, i pensem en un àmbit més o menys horitzontal,aleshores ja es una altra cosa. Per alguna cosa preparo el meu cos, que és la extensió física del meu cor… I plou, i plou, i segueix plovent. El dia ha començat com ha començat. Havia d’acabar així.
Infinites gràcies!

‘SINGING IN THE RAIN’

Du Du Du Du Du Du Du Du Du
Du Du Du Du Du Du Du Du Du

I´m singin´ in the rain
Just singin´ in the rain,
What a glorious feeling,
And I´m happy again.
I´m laughing at clouds
So dark, up above,
The sun´s in my heart
And I´m ready for love.

Let the stormy clouds chase.
Everyone from the place,
Come on with the rain
I have a smile on my face.
I´ll walk down the lane
With a happy refrain
Just singin’, singin’ in the rain.

Dancing in the rain.

I’m happy again.

I’m singin’ and dancin’ in the rain.

Dancin’ and singin’ in the rain.