Inici Blogs La por al silenci, a un no, i altres debilitats que em...

La por al silenci, a un no, i altres debilitats que em fan ser com soc

95

Mil vegades em repeteixo, i no perquè si, que he de ser fort, que no puc deixar-me arrossegar per les meves invencibles debilitats, que he de ser pacient, que ni esperar ni demanar, que viure i somiar. Tantes vegades per recordar-me la meva condició es incoherent i debil, que em conec. Que tan facilment m’acostumo a allò que em fa feliç i tan pateixo quan no ho tinc, que necessito recordar-me coses fonamentals. Però hi ha un dia per a tot, tambè per a la incoherència, per a la debilitat, per l’altra cara de la moneda que cada dia llenço a l’aire, per admetre tanta dependència i tanta feblesa. Aquest soc tambe jo, el que s’ha inventat un nom per sobreviure a l’enyor, a les ganes de ser pensat i de ser cridat, el que te por del silenci, el que te por d’un no, l’impacient, el que se sent sol quan no hi ha miracle, el que fa una muntanya del que no ho és, el que es creu el centre del mon, el que escriu coses que pensa i que no hauria d’escriure, el que fa el contrari del que hauria de fer, el que mil vegades s’ha equivocat, sabent que s’equivocava ( prevaricador sentimental), el que s’aguanta les ganes de demanar i d’esperar, que és el primer manament de la meva religió, amb un esforç que ningú coneix, el que busca un terra verd d’esperança per transitar les hores i els dies. Soc aquesta cosa, i totes les campanes del meu cor es posen a tocar festa major quan tu emets senyals de proximitat , s’encenen tots els meus detectors, l’altra cara de la moneda, la que porta gravat el teu somriure, aleshores em se ric. Mentrestant…no hi ha manera…

Coque Malla. No puedo vivir sin ti

Llevas años enrredada en mis manos,
en mi pelo, en mi cabeza.
Y no puedo más. No puedo más.
Deberia estar cansado de tus manos,
de tu pelo, de tus rarezas, pero quiero mas

No puedo vivir sin ti no hay manera
no puedo estar sin ti no hay manera.
Me dijiste que te irias pero llevas
en mi casa toda la vida,
se que no te iras, no te iras.
Has colgado tu bandera
a traspasado la frontera,
eres la reina
siempre reinaras

Y ahora estoy aqui esperando
a que vengan a buscarme
tu no te muevas
no me encontraran
Yo me quedo para siempre
con mi reina i su bandera
me dejare llevar a ningún lugar.

Ahaha
No hay manera