Inici Blogs La pluja em fa ser millor, per això he aprės a esperar-la…

La pluja em fa ser millor, per això he aprės a esperar-la…

58

Fa massa dies que no plou i la situacio em posa a prova. Cap problema, resistire. Avui ha estat el dia de les falses alarmes; a primera hoira del matí semblava que si i ja em veia banyant-me sota la pluja. Però no. A primera de la tarda, trons i tres gotes, aquí l’objectiu era fer un Gene Kelly, i tampoc. No importa, ho puc suportar. Fa dies que no em miro les previsions meteorologiques, és millor sense informació, com tantes i tantes coses a la vida. Saber massa ens roba sensacions, ens fa previsors i, per tant, ens fa perdre esperances i possibilitats. Jo crec que el millor de la vida és allò que escapa al nostre control, i d’akesta manera visc, que massa coses estan ordenades i es poden donar per fetes, quan i com seran. La pluja es per a mi sempre una sorpresa feliç. De fet mentre escric, torno a creure que no és impossible del tot que la pluja no acabi apareixent. I qui coneix els mecanismes que fan funcionar el meu cor sap que per a mi és una benediccio, que quan plou soc millor, que és una metafora de la felicitat, que atura el temps, que em reconcilia, que és el meu regal favorit, si em portes la pluja sere teu per sempre. Els torrents s’enduran fins el mar problemes i circumstancies, respirarem l’olor adictiu de la terra mullada i saltarem com nens sobre els bassals fins quedar xops, abans de tornar a quedar xops. La pluja pessiga el cor de qui sap que a mi m’apunyala. No hi ha mai res impossible. Si plou, tot és possible…
Son dos quarts de deu de la nit. Ho he aconseguit, saltar i cridar com un boig sota la tempesta que a quarts de set ha aparegut…els millors auguris són akí…

Està plovent. Els Pets

Està plovent i no tinc cap pressa.
Està plovent i no tinc pas son.
No tinc paraigües, però m´és igual.
Està plovent però em vull mullar.

La meva ment necessita aigua fresca,
i el pensament vull refrigerar.
No tinc paraigües, però m´és igual.
Està plovent però em vull mullar.

No em doneu solucions,
no vull raons,
no més problemes d´emocions.

Sento l´olor a terra mullada,
és el millor per refrescar el cap.
No tinc paraigües, però m´és igual
està plovent, però em vull mullar.