Inici Notícies La construcció del CAP Botafoc més a prop

La construcció del CAP Botafoc més a prop

64

L’inici de les obres del nou cap del Botafoc està més a prop. Aquest dijous ha finalitzat el termini per a la presentació d’al·legacions a l’acord de la junta de govern local que aprova inicialment el projecte bàsic d’edificació i projecte executiu del Centre d’Atenció Primària i Centre de Diàlisi Vendrell 2-Botafoc. També es dóna llum verda al plec de clàusules jurídiques, administratives i econòmiques particulars que han de regir la concessió de la finca de propietat municipal situada en aquest punt de  l’avinguda Baix Penedès.

A partir d’ara s’obre un termini d’un més per l’adjudicació del projecte de forma definitiva i per a signatura del contracte amb la fundació Santa Tecla per poder iniciar les obres.

El futur CAP del Botafoc  serà un edifici de dues plantes i 2.000 metres quadrats que incorporarà la novetat d’un servei d’hemodiàlisi. El retard de les obres no hauria d’impedir que aquestes estiguin enllestides abans que acabi el 2018, perquè tenen una durada prevista d’un any i mig.