Inici Blogs La clamorosa debilitat…

La clamorosa debilitat…

26

No soc de pedra, cap novetat. Em costa callar, cap misteri. Sense expressar em sento atrapat. I si sovint faig el mínim esforç de no dir el que perso sobre les coses que se suposa que tots hem d’opinar és senzillament perquè m’importen poc. El meu món és un altre, fet d’altres coses, personal i només transferible a qui estimo, que ho sap tot de mi. No suporto perdre el temps amb qui preten discutir per convèncer, només amb qui escolta i pensa. Ho procuro fer, i les vegades que he canviat d’opinió, unes quantes, ha estat per empatia, no per molt abrumadors que fossin els arguments. Els arguments tothom els manipula a favor de les seves tesis i de vegades de tesis d’altres que creuen com si fossin dogma de fe. No estaria malament, gens malament, exercir la capacitat d’entendre. És una mala època per a l’empatia. Jo procuro pensar que som al principi d’un temps millor, optimista.
El problema (beneit problema) arriba quan intento, no sempre amb èxit, controlar allò que sento i allò que em passa, com a tots i a totes, i que es dificil explicar per escrit, perquè surt del cor, perquè surt del cos, perquè no és racional, perquè és tabú; la clamorosa debilitat… Si ho fes ara, si fos explícit, si ho expliqués amb pels i senyals (mai millor dit), el poc prestigi que em queda estaria definitivament en fallida. I sense ser-ho (o potser si) passaria per indecent ( més aviat, si).Així que escric sense detalls, qui llegeixi que hi posi els seus, si fa o no fa, aquestes coses de les s’escriu poc son les que tots tenim al cap. Ja sé que en tenim d’altres, però sincerament, poques de tan orgàniques i explosives…

PD. Això em passa per llegir-me. Avui he acabat l’últim repàs del Llegat del Saurí, que ja te portada, molt guay, verda, com és natural. Aviat anirà a impremta. Els somnis es poden fer realitat. Tots.

Còncavo y convexo. Cançò de Roberto Carlos feat. Alejandro Fernández.

Nuestro amor es así,
y al hacerlo tu y yo
todo es mas bonito.
y en el se nos da
todo eso que esta
y lo que no se ha escrito.
Cuando nos abrazamos,
tantas cosas sentimos
no hace falta ni hablar.
un encuentro perfecto
entre el tuyo y mi pecho
nuestra ropa no va.
Nuestro amor es así,
para ti, para mi,
como una receta
nuestras curvas se hallan
nuestras formas se entallan
en medida perfecta.
Este amor de los dos
es locura que trae
este sueño de paz
bonito por demás,
y cuando nos besamos
al amar olvidamos
la vida alla afuera.
Cada parte de ti
tiene forma ideal
y si estas junto a mi,
coincidencia total
de cóncavo y convexo
asi es nuestro amor,
en el sexo.
Este amor de los dos
es locura que trae
este sueño de paz
bonito por demás,
y cuando nos besamos
al amar olvidamos
la vida alla afuera.
Cada parte de ti
tiene forma ideal
y si estas junto a mi,
coincidencia total
de cóncavo y convexo
asi es nuestro amor,
en el sexo.