Inici Notícies Festes Karallots i La Ràpita, les millors carrosses a la rua del Vendrell

Karallots i La Ràpita, les millors carrosses a la rua del Vendrell

652

Aquesta ha estat la carrossa local més ben valorada pel jurat del Vendrell. S’endú 300 euros la carrossa dels Karallots, un grup vendrellenc que ja fa diversos anys que participa a les rues de la comarca. Aquest any amb un caràcter marcadament familiar.
El segon premi a la millor carrossa local era per l’Associació Carnaval Pelusas, que amb aquests espectaculars elefants, de grans dimensions i que es movien gràcies al sistema d’una bicicleta, avançaven entre la rua.
DE les locals a les visitants. La millor carrossa, amb un premi de 300 euros, era pel grup anomenat “De la Ràpita a Moscú”. Una carrossa que deixava al públic bocabadat, recreant els típics edificis russos, i que aconseguia reunir la màxima puntuació del jurat.
El segon premi per la carrossa visitant, amb 150 euros, era pel grup “Molanta Up”, que recreava la pel·lícula de Disney “Up, una aventura d’alçada”, un viatge amb globus que porta als seus aventurers protagonistes a viure especials històries.
El premi a la millor comparsa, amb 150 euros, se l’ha endut el grup de Les Cabanyes “Desig de metamorfosi”. Uns elegants vestits en què no hi faltaven les ales, en un embolcall de fantasia.
I la millor disfressa , amb 150 euros de premi, ha estat pel grup anomenat “Tribu de Llops”, del Carnaval de Clariana. També la fantasia és la màxima protagonista d’unes disfresses que també busquen l’originalitat i, sobretot, l’espectacularitat.