Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Jornada negra per a l’AB Vendrell, l’Handbol Vendrell masculí i el CFS Vendrell

En bàsquet, l’AB Vendrell va perdre per 65-74 a Coma-ruga contra el Sant Josep Obrer. Els jugadors de Dani Ventosa van plantar cara a un dels millors equips de la lliga, però les baixes de Jordi Nieto i Yeison Colon i l’expulsió dels germans Solé van acabar pesant com una llosa. La pròxima cita serà dissabte a les 19.45 hores a la pista del Reus Ploms Salle B.

En handbol, l’equip masculí de l’Handbol Vendrell va perdre per 31-34 al Pavelló Municipal contra l’Handbol Ribes. Els jugadors de Suso Fernández van completar un gran partit que guanyaven al descans per 19-16, però finalment a la segona part els visitants van acabar imposant la seva superioritat. La pròxima cita serà dissabte a les 20.30 hores a la pista del Pau Casals de Sabadell.

El CFS Vendrell tanca la primera volta amb una nova derrota per 5-4 a la pista de la Pobla de Montornès. Els jugadors de Miquel Malo van ser superiors al seu rival durant trenta-cinc minuts i van portar sempre la iniciativa en el marcador, però en el tram final els locals van acabar capgirant el matx amb dos gols consecutius. La pròxima cita serà dissabte 8 de febrer a les 18.00 hores al Pavelló Municipal contra el CFS Reus.