Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Jornada negra a domicili per a l’AB Vendrell i l’Handbol Vendrell

En bàsquet, derrota de l’AB Vendrell per 83-78 a la pista del Sant Andreu. Els jugadors de Dani Ventosa van plantar cara al líder de la categoria, però els 37 punts del local Félix López van acabar decantant la balança. Per part taronja, el més destacat va ser Adrià Trouvé amb 24 punts. La pròxima cita serà diumenge a les 17.45 hores a la pista del Pansalud Els Monjos.

En handbol, l’equip masculí de l’Handbol Vendrell va perdre per 35-24 a la pista del Sabadell Handbol. Una derrota dolorosa, ja que trenca la ratxa de dues victòries consecutives dels jugadors de Suso Fernández, que a més veuen com s’allunya un rival directe per la salvació. La pròxima cita serà dissabte a les 18.00 hores al Pavelló Municipal contra el Salou.

Pel que fa a l’equip femení del Vendrell-Tarragona, les jugadores de Josep Maria Martí i Lluís Calmet perdien de forma encara més contundent per 40-26 a la pista del Sant Quirze B. Les vendrellenques, minvades d’efectius i havent de situar una jugadora de pista a la porteria, no van tenir cap opció contra l’equip més en forma de la lliga. La pròxima cita serà dissabte a les 19.45 hores a Tarragona contra l’Handbol Empordà.