Inici Notícies Ingressa a la presó un home per atracar un bar del Vendrell

Ingressa a la presó un home per atracar un bar del Vendrell

63
mossos

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Vendrell van detenir el passat dilluns, un home de 39 anys, i veí de Mediona, a l’Alt Penedès, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb intimidació, un robatori interior de vehicle i una estafa. Al voltant de les 15.40 hores del dia 2 d’octubre l’autor dels fets va accedir a un bar del carrer Cerdanya de la localitat del Vendrell on, després de fer una consumició, va amenaçar amb un ganivet a la treballadora perquè obrís un armari on hi havia la recaptació. Tot seguit, va fugir de l’establiment amb els diners i un telèfon mòbil que acabava de sostreure. A partir dels indicis que els investigadors van obtenir, es van iniciar les indagacions que van permetre identificar l’autor dels fets. Finalment, el lladre va ser localitzat i detingut el passat dilluns a la localitat del Vendrell. Arran de la detenció, els investigadors van localitzar objectes i vestigis que van permetre relacionar al detingut amb un robatori amb força a interior de vehicle comès el passat 1 d’octubre i amb diverses estafes bancàries realitzades el dia 6 d’octubre comeses amb la documentació personal i una targeta de crèdit que havia sostret del mateix vehicle.

El dia 2 d’octubre es va rebre denúncia per part d’un transportista manifestant que pels volts de les 18.00 hores del dia anterior, mentre feia ruta descarregant material al carrer Apel·les Fenosa del Vendrell, algú va aprofitar per forçar el pany d’accés al seu camió i va sostraure-li una bossa on duia documentació personal, una targeta de crèdit i un GPS.

En data 6 d’octubre, la mateixa víctima va denunciar que algú havia realitzat dues compres en un estanc del Vendrell amb la seva targeta de crèdit sostreta. A més, també havien realitzat dos reintegraments de 480€ i 150€ amb el seu DNI a dues sucursals bancàries de Tarragona.

Després de realitzar les gestiones d’investigació oportunes per tal de relacionar els indicis i proves obtingudes amb els fets denunciats, els agents van poder resoldre els delictes de robatori amb força interior de vehicle i estafa, i van retornar a la víctima part dels objectes personals sostrets.

Els investigadors continuen treballant ja que no descarten que el detingut hagi realitzat últimament altres delictes d’aquestes tipologies ni que hagi pogut rebre la col·laboració de terceres persones per la seva comissió.

El detingut, amb vint antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar el dia 10 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell, que en va decretar el seu ingrés a presó.

 

 

Àrea de Comunicació

Tarragona, 11 d’octubre de 2017

 

 

www.gencat.cat/mossos