Inici Blogs I aleshores… Som pluja…

I aleshores… Som pluja…

31

Sota la pluja per fi. Ho trobava tant a faltar… Caminar i escriure sota la pluja. Passar fred, escoltar el silenci nomes trencat per soroll de les gotes, la identitat millor de la meva intimitat. La pluja em carrega les piles, i més si està fora de guió. Em recorda que el mon es mou independentment de mi, que passen coses boniques i que hi ha sensacions diferents. Em dona pau i m’ajuda a interpretar el que sento. Em regala instants de distancia amb aquella part de la realitat que em costa d’entendre. Obre les portes del meu cor, em fa mimosin i envia de vacances el canalla que va amb mi. La pluja s’enduu les contradiccions i les angoixes, aclareix la mirada interior, li treu la pols a la meva essencia… La pluja , cortina de fils invisibles que connecta cel i terra, restaura l’ordre natural de la vida, apaga tots els incendis, es la treva dels conflictes. Els exèrcits no avancen si plou, no val la pena sortir a buscar Bronca. La pluja és missatgera de pau i de prosperitat. Porta vida i porta futur. Ens recorda que som diminuts, i que plou igual per a tots. I per a mi és una cosa més, la de veritat. La pluja és el meu ADN. La porto al cor. . Som pluja quan fem l’amor…

Chuva de prata. Gal Costa.

Se tem luar no céu
Retira o véu e faz chover
Sobre o nosso amor

Chuva de prata
Que cai sem parar
Quase me mata
De tanto esperar
Um beijo molhado de luz
Sela o nosso amor

Basta um pouquinho
De mel prá adoçar
Deixa cair
O seu véu sobre nós
Oh Lua!
Bonita no céu
Molha o nosso amor

Toda vez
Que o amor disser:
Vem comigo!
Vai sem medo
De se arrepender

Você deve acreditar
No que eu digo
Pode ir fundo
Isso é que é viver

Cola seu rosto no meu
Vem dançar
Pinga seu nome no breu
Prá ficar
Enquanto se esquece de mim
Lembra da canção

Toda vez
Que o amor disser
Vem comigo!
Vai sem medo
De se arrepender

Você deve acreditar
No que eu digo
Pode ir fundo
Isso é que é viver

Chuva de prata
Que cai sem parar
Quase me mata
De tanto esperar
Um beijo molhado de luz
Sela o nosso amor
Enquanto se esquece de mim
Lembra da canção
Oh Lua!
Bonita no céu
Molha o nosso amor!