Inici Blogs Gràcies per la felicitat

Gràcies per la felicitat

64

Jo se quan estimo de veritat, a qui estimo de veritat, perquè estimo de veritat. Estimo de veritat a qui es capaç de fer-me plorar, de felicitat i de pena. A qui és capaç de fer enorme i deixar petit el meu cor. Un dia, ho recordo com si fos avui, algu a qui estimo infinit, i que em coneix molt be em va dir; Llorenç ja saps que tard o d’hora això s’acabarà, i no vull que ho passis malament. I recordo com si fos avui la meva resposta; ja ho se, però es tan màgic que haurà valgut la pena per sempre.
I vaig patir quan es va acabar, molt més del que mai hauria imaginat que patiria. Jo estimo per sempre més. I torno a plorar, de felicitat i de pena, i torno a pensar; infinit…
I dono les gracies a no se qui per haver-me fet el regal d’haver pogut viure el miracle inexplicable de l’amor de veritat compartit.
No se si tornarà a passar,apareix no se sap com, ni se sap per on, ni de quina manera, apareix i ens fa perdre el mon de vista, apareix i es queda clavat en el meu cor per sempre, per sempre, intacte.
I no serè jo qui ho espatlli, no vull, no vull ser egoista, no vull. Per a mi, ara que em conec en la felicitat i en el dolor, es la única cosa que tinc i em queda per sempre, per sempre. Tinc tantes coses a dins i una paraula per sobre de totes, la paraula més important fins i tot en dies difícils, i quan l’escric no puc contenir les ganes de plorar, pero és tan bonic poder-ho dir, amor meu, gracies per la felicitat…

Quien fuera. Sílvio Rodriguez

Estoy buscando una palabra
en el umbral de tu misterio
quien fuera ali baba
quien fuera el mítico simbad
quien fuera un poderoso sortilegio
quien fuera encantador.

estoy buscando una escafandra
al pie del mar de los delirios
quien fuera jackes cousteau
quien fuera nemo el capitan
quien fuera el batiscafo de tu abismo
quien fuera explorador.

corazon, corazon obscuro
corazon,corazon con muros
corazon que se esconde
corazon que esta donde, corazon
corazon en fuga herido de dudas de amor

estoy buscando melodias
para tener como llamarte
quien fuera ruiseñor
quien fuera lenon y mc artney
sindo garay, violeta, chico barque
quien fuera tu trovador

corazon, corazon obscuro
corazon,corazon con muros
corazon que se esconde
corazon que esta donde el corazon
corazon en fuga herido de dudas de amor (corazon)