Inici Esports Gerard Camps continuarà defensant la porteria del CE Vendrell d’OK Lliga

Gerard Camps continuarà defensant la porteria del CE Vendrell d’OK Lliga

27

El porter Gerard Camps continuarà la propera temporada defensant la porteria de l’equip d’OK lliga del Club d’Esports Vendrell. El club ha anunciat l’acord amb el jugador de Tordera que l’any passat tornava al Vendrell on es va incorporar per primer cop l’any 2012. Qui no seguirà serà el porter Pol Ferrer.

L’equip que capitanejarà, una temporada més, el vendrellenc Jordi Ferrer, tindrà al capdavant Gonzalo Medina i Xavier Nicolàs com a entrenadors. Procedents de la pedrera seguiran a l’equip Iker Casado i Joan Lluís Mudarra, amb tota una vida esportiva al club.

Pablo Nájera, procedent del Barça, Guido Pellizzari, procedent del Valença de Portugal i Manu Necchi són els fitxatges ja confirmats per l’equip d’OK lliga del Vendrell que després d’una temporada complicada, tornarà a jugar a casa, al nou pavelló del club. La junta no descarta alguna incorporació més en les properes setmanes. Joan Lluís Mudarra va començar a fer hoquei com a esport extraescolar. Anava al Pavello de l’escola Àngel Guimerà a entrenar. A l’any següent ja va passar a l’Escola d’hoquei del Club d’Esports Vendrell. Iker Casado ja va començar directament a fer hoquei al Club d’Esports Vendrell.A partir d’aquí les seves vides són paralel·les, sempre junts: