Inici Blogs És no rendir-se

És no rendir-se

26

Avui, extranyament, he pogut dedicar bona part de la tarda a nedar. No creia que podria, no tenia esperit de fer-ho. Són dies intensos amb això de les eleccions municipals, i allò que ens espera fins dilluns als que ens dediquem a això d’explicar coses serà espectacular. No passa res, les municipals justifiquen l’existència del periodisme local. Fa dies que em costa dormir i vaig cansat. Avui en teoria era un bon moment per sortir del jacuzzi nomes per anar a la sauna. Però a ultima hora de decidit nedar. Unes quantes piscines, em deia jo mateix. Però hi ha un punt d’orgull en mi. I el que havien de ser unes quantes piscines, han estat el repte dels grans dies, 60 sense parar. M’ha agradat la meva reacció. Hi ha moltes coses de mi que no m’agraden, però aquesta si. I despres he anat a jugar al basquet amb el meu nebot i, com de costum, he perdut. Això també m’agrada de mi. Avui estic positiu, ja tocava. Els vincles afectius. Necessito una treva de carinyo…

I això es mereix una cançó optimista i un video deliciós per compartir. Chico Buarque de Holanda. A banda. M’encanta…