Inici Blogs En cada paraula, en cada silenci, en cada gest i en cada...

En cada paraula, en cada silenci, en cada gest i en cada mirada…

39

De manera inconscient, en un intent de fer una mica mes senzilles les coses complicades, no sempre deixo anar tot allò que porto a dins. Perquè soc tan afortunat que visc situacions úniques, addictives, que voldria que duressin eternament. Aleshores em passa el que em va passar ahir, que el dolor, com l’aigua de la tempesta, és imparable i troba camins. Ahir em va venir al cor el meu pare, va aparèixer per fer de bàlsam de la meva tristesa, que res tenia a veure amb ell. És un mecanisme de defensa sentimental que s’activa sol al meu interior. No ho puc evitar, escrivia amb llàgrimes als ulls perquè era el meu cor qui teclejava. Vaig tenir, d’immediat, una gran sensació de pa interior. Va ser ell que va venir al meu rescat. I ho va fer perquè sabia del meu dolor. Quines coses te la vida. L’amor i el dolor, dues cares de la mateixa moneda, no son indiferents a ningú. Avui li he estat donant voltes a aquella reacció meva. Soc fràgil i vulnerable. Gracies a deu. No he de tornar a caure en l’error de contenir els sentiments, son els que son. No sere més fort si em crec capaç de tapar el sol amb una ma. Ho sere en la mesura Tingui el valor de verbalitzar el que sento, de dir el que tinc a dins. Soc el que soc, ni més ni menys, i no el que voldria ser. Soc imperfecte i tinc tendència a la vanitat i a l’autocomplaença. I la vida sempre m’acaba posant al lloc que em toca. Avui he deixat anar una per una totes les coses que tenia a dins. Dubto que hi hagi ningú més contradictori, però em sento en pau, i aprenc a estimar en cada paraula, en cada silenci, en cada gest i en cada mirada…

Alejandro Sanz. si tu me miras.

Qué fácil decir te quiero cuando estamos solos
Lo difícil es hacerlo cuando escuchan todos
Si tú me miras, si tú me miras
Te enseñaré a decir te quiero, sin hablar
Mientras tengamos un secreto que ocultar

La locura de quererte como un fugitivo
Me ha llevado a la distancia donde me he escondido
Si tú me miras, si tú me miras
Cuanto más crezca la injusticia, ya verás
Que son más grandes nuestras ganas de luchar

Palabras de un lenguaje nuevo que he construido
Para nosotros, para el amante perseguido
Que tiene que esconder su voz
Cuando decidas aprenderlo, no habrá silencio

No te hará falta usar la voz para romperlo
Si tú me miras me hablarás
Si tú me miras me hablarás

Yo me seguiré negando pase lo que pase
A exponer mi corazón en este escaparate
Si tú me miras, si tú me miras
Nos amaremos en la justa oscuridad

De la trastienda que me ha visto suplicar
Palabras de un lenguaje nuevo que he construido
Para nosotros, para el amante perseguido
Que tiene que esconder su voz
Cuando decidas aprenderlo, no habrá silencio
No te hará falta usar la voz para romperlo

Si tú me miras me hablarás
Si tú me miras me hablarás
Si tú me miras

https://m.youtube.com/watch?v=mNxDAgKxRUY