Inici Blogs Em dol el dolor de qui estimo

Em dol el dolor de qui estimo

32

Escoltant la radio he acabat cantant avui Days like this, la cançó de Van Morrison en la que demana dies feliços. I aqui està. No només hi està perquè és una cosa meva i m’agrada. Hi és perquè les coses no passen perquè si. Avui no ha estat un dia per tirar cohets, em preocupen coses de la vida real i em preocupen coses del cor. Ja he explicat que el primer acte de la meva peripècia personal toca a la seva fi, i que el segon acte, quasi quasi en marxa, no serà, segur una aventura senzilla. Em dol el dolor de qui estimo. Voldria ser capaç de fer feliç a qui estimo. Voldria, com en la cançó de Van Morrison dies feliços per compartir. I això és complicat. No els demano per a mi. Els demano per a tu, i m’agradaria poder posar el meu granet de sorra. En dies com avui em sembla insuficient això de deixar fluir la vida. Voldria intervenir. Ho faig escrivint, escric amb el cor, escric sentint cada batec, escric com si cada lletra fos definitiva, escric com quan demano impossibles, és la meva manera d’apel·lar a les forces superiors que em poden ajudar i que poden ajudar a qui m’importa. Vindran dies millors. Els guanyarem.

Van Morrison. Days like this.

When it’s not always raining there’ll be days like this
when there’s no one complaining there’ll be days like this
when everything falls into place like the flick of a switch
well my mama told me there’ll be days like this
when you don’t need to worry there’ll be days like this
when no one’s in a hurry there’ll be days like this
when you don’t get betrayed by that old judas kiss
oh my mama told me there’ll be days like this
When you don’t need an answer there’ll be days like this
when you don’t meet a chancer there’ll be days like this
when all the parts of the puzzle start to look like they f it
then i must remember there’ll be days like this
When everyone is up front and they’re not playing tricks
when you don’t have no freeloaders out to get their kicks
when it’s nobody’s business the way that you wanna live
i just have to remember there’ll be days like this
When no one steps on my dreams there’ll be days like this
when people understand what i mean there’ll be days like this
when you ring out the changes of how everything is
well my mama told me there’ll be days like this
Oh my mama told me
there’ll be days like this
oh my mama told me
there’ll be days like this
oh my mama told me
there’ll be days like this
oh my mama told me
there’ll be days like this