Inici Notícies Cultura Els Nens del Vendrell actuen a la Diada Patrimoni de Terrassa

Els Nens del Vendrell actuen a la Diada Patrimoni de Terrassa

13

Els Nens del Vendrell han actuat aquest dissabte a la Diada Patrimoni de Terrassa acompanyant la colla local i els altres convidats, la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Una actuació de 8 que va posar de manifest el bon estat de salut la colla vendrellenca.

La Seu d’Ègara era el lloc escollit per a la diada. Una diada en la que els Nens del Vendrell van demostrat que les ganes d’avançar i créixer com a colla continuen més vives que mai aquesta temporada. El 3 de 8 era el castell escollit per obrir l’actuació. Un castell ferm en la pujada i d’execució perfecta que es convertia en el cinquè d’aquest curs.

En segona ronda, els de la camisa vermella enlairaven el que seria el sisè 4 de 8 de la temporada. Una estructura que s’enlairava amb bones mides i es descarregava amb comoditat.

Ja en l’última ronda els vendrellencs optaven per un 5 de 7 molt segur amb estrenes al pom de dalt.  Acabaven amb un vano de 5.

A la colla del Vendrell l’espera una setmana de descans per encarar el seu 90è aniversari, diumenge 5 de juny, amb els Xiquets de Reus i els Castellers de la Vila de Gràcia.